Benim yaşım 41 hocam. 3 çocuğum var. Allaha şükür mutlu bir aileyiz. Şuna emin ol gelirine göre gider oluyor. Aylık 20 bin kazansan ona göre harcıyorsun, 5 bin kazansan ona göre.
Şahsi fikrim evlilikten sonra 2 sene çocuk yapmayın. Çünkü nişanlılık, sevgililik ile evlilik bir değil. Evliliği yürütemeyebilirsiniz olan çocuğa olmasın. Eşin daha iğneleyici laflar söyleyebilir iş işin içinden çıkılamayacak yere gidebilir. Derme çakma kavgalı hayatın olacağına iplik baştan kopsun. Ayrıl gibi bir şey söylemiyorum sakın yanlış anlama. Sadece evliliğini biraz tart direterek. İşleriniz anladığım kadarı ile tam oturmamış. En azından yaza kadar beklemesini söyleyebilirsin. Çocuk yapmak kolay bakması zor. İşiniz otursun kafanız rahat olsun çocuk sesi kuş sesi gibidir sonra mutlu mutlu yaşlanın inş. Ama 3 çocuk yapmayın kendi topuğuna sıkmak gibi bir şey
Birde her ailede vardır neredeyse. Kız tarafının halası teyzesi bir çöp çıkar fitneler durur. Yeni evliliktede cahilce davranışlar çok olur bunu geç farkedersiniz. Mutlaka gün sonunda yatmadan önce günü gözden geçirin. Ayrıca kötü söz söylemeyin birbirinize yoksa günden günde birbirinize kırıcı olursunuz. Özür dilemeyi bilin ve kavgalarınızdan sonra 20 dk sonra barışmasını bilin.
Biraz öğüt karışımı oldu ama evlilik böyle ne şişi yakacaksın ne kebabı
Evliliğin üzerinden 5 sene geçtikten sonra arkadaşlarınla halı saha maçına gideceğin akşam yumruğu masaya vur " hanım ben arkadaşlarımla maça gidiyorum" de çık git (Bunu yapmadan önce çamaşırlar bulaşıklar yıkanmış olsun

)