S.a arkadaşlar dün başvuru yaptım site için mail geldi ben anlamadım ertesi gün ödeme geçiliyordu mailin anlamı ne? Taksitli veya Tek çekim ödemelerde 7 gün blokeli tarafınıza aktarılacak ne demek? tamam ertesi gün para yatacak ama 7 gün hesabına çekemeyecek misin demek mi? ya da paytr hesabında gözükecek 7 gün sonra mı banka hesabıma geçecek? bu hep böyle mi olacak 7 gün bloke durumu geçici mi oluyor yoksa sistem hep böyle mi ilerliyor?

Bi sorum daha var başvurduğum siteyi incelediler onayladılar dedi, peki başka bir sitem daha var oraya da koymak için ayrı başvuru mu yapmak lazım? yoksa direkt koyabilirmiyiz?

Ya da belirli bir ücret belirleyebiliyor muyuz? diğer sitemden buraya yönlendirme yapabilir miyim o siteye linki koydum diye sorun yaşar mıyım?

Kusura bakmayın ilk defa kullanacağım acemiyim...

"Merhaba,

www... için başvurunuz değerlendirilmiş ve onaylanmıştır. Size özel teklifimizi incelemek için lütfen tıklayın.

Yurt içi tek çekim ve taksitli tüm ödemeler 7 gün blokeli olarak tarafınıza aktarılacaktır.

Aylık/yıllık aidat ücreti bulunmamaktadır. Ödemelerinizin tarafınıza aktarılmasında ücret alınmayacaktır."