Biraz uzun olabilir ama içimi dökmeye gerçekten ihtiyacım var. 2 aylık evliyim. Eşim çocuk istiyor Ben de çok istiyorum ancak şuan ekonomik olarak uygun değil araba kredisi ve arabanın giderleri maaşımın yarısını götürüyor aileme düğünden dolayı 10 bin TL borcum var eşim atanmadığı için 25 bin TL kyk var. Daha kartlarımın bir miktar borcu var hadi onları yine maaşla ödüyorum şükür. Diyorum ki bir sene sen kpss ye çalış ben borçları ödeyeyim atanırsın belki atanmasan da en azından borçları azaltırız toparlarız biraz çocuk olunca birçok masraf oluyor çok bunalırız şuan bile ancak ucu ucuna gidiyor diyorum maaşımı giderleri tek tek detaylarıyla anlatıyorum ama anlamıyor ne masrafı olacak nasibiyle gelir hallederiz biz de yokluk gördük filan diyor bundan dolayı tartıştık ve bana bilseydim çocuk konusunda böyle yapacağını evlenmezdim dedi bu bana çok koydu gerçekten ağrıma gitti. Benim tek niyetim çocuğuma bir şeyi almak istediğim de rahat alabileyim başka hiçbir niyetim yok maddi sıkıntı çok olunca ailenin bozulacağını çok iyi biliyorum. Baba olarak evi geçindirememek benim çok ağrıma gider. Şark görevim olur diye oda burada ailesiyle doğum yapmak istiyor ama napayım yok bu maaşla borçlar bitmeden çocuk yaparsam bir TL ye hesap yapar hale gelirim. Ben napacam nasıl çıkacağım bu işin içinden.
Hayatımın her gününde yarını hesapladim , birde si demissiniz çocuğum bir şey istediğimde alayim , benim babam bana pek bir şey almazdi bir şey almak isterse çalışıp lara hiriktirip alabilir