Sore adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz kendinizi böyle avutabilirsiniz. Umarım dediğiniz gibi ittifak içindedir. Bende çok istiyorum ittifak içinde olmalarını en azından gidinceye kadar ittifak içinde kalsınlar sonra ne olursa olsun. Ne heyecanı be hocam bitik durumdayım. Borç bataklığına girmişim. Benim bile umudum yok. Burda ki insanlar bilgili ama cahil bi toplumuz maalesef. Burda ki oy oranına bakıp asla kesin zafer demem. En azından buranın ne kadar kaliteli bir yer olduğunu gösterir benim gözümde.
Sana son sözüm 15 yıldır bu forumdayım kimi zaman hobi amaçlı kimi zaman ufak ticaretler için kim bu şekilde a veya b farketmez siyasi konulara kendini kaptırdıysa birileriyle tartışıp hakret boyutuna götürdü ve forumdan banlanıp ekmeğinden oldu, dışarda insanlar ticaret yaparken siyasete takılmazken sanal ortamda kan davası gibi bağlanıp kin güdüyor seninle iş yapacaksada yapmıyor buradaki anket sonuç ne olursa olsun sadece hayal ürünü hayat dışarda hayat sokakta hayat insanların evinde hayat değerlerinde madem bu kadar zor durumdasın burada hiç tanımadığın insanlar için hiç tanımadığın insanlarla tartışacağına işine gücüne bak yok illa davam bu benim diyorsanda savunduğun partiye üye olup orada canla başla çalış en azından gün gelir faydası olur.
Hayırlı akşamlar selametle.