elbistanli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bak kadeşim seni cok iyi anlıyorum bende yaşadım bu durumları ama bizim 4 yıl olmadı daha sonra gaziantep te bir hoca ile tanıştım bana bir karışım yaptı verdi icine neler neler koydu ayrıca klomen iye bır hap verdi spor yap dedı sıgarayı bırak 6 ay sonra sonucu kesin görmek istiyorum dedi ilk 2. ayında ilk bebegimizin suprizini aldık şu an 10 yaşında 2. cocugum 5 3. cocugum 2 yaşında tek senmi boclusun bu dunya borcla kervan yuku taşıyanla dolu o cocugu veren rızkını veriri merak etme ve eşinle kavga etme daha yolun başındasınız yahu biz beledıyeden parasızlıktan tüp bebek başvurusu bile istedik oyle duruma geldik ama hamd olsun verene şimdide çoçuklar büyüsün onlara gelecek hazırlayalım diye başka cocuk düşünmüyoruz YANİ BORCUN VAR DİYE O KADIN ANNELİK DUYGUSUNU TADMASINMI VEYA SEN BABALIK DUYGUSUNU Tadmıyacakmısın borc yıgıdın kamcısı bebek gelir dunyaya sırtında rızkı ile gelir ALLAH SİZE NASİP ETSİN İNŞALLAH eger bu dogal karışımı ögrenmek istersen msj at yardımcı olurum ancak sigara ve alkol kesinlikle bu surecte olmayacak ayrıca duzenli veilen kürü kullanıp hap kullanımını her öglen yemekten yarım saat sonra almalısın
uzun süredir tüp bebek tedavisi gören iki kadın tüp bebek merkezinde karşılaşmışlar yine. Biri diğerine hemen müjdeyi vermiş, 2 aylık hamile olduğunu söylemiş. Diğeri tabii merak edip sormuş, hayırdır nasıl oldu, biz de uğraşıyoruz aylardır henüz bir gelişme yok. Hamile olan başlamış anlatmaya; işte bizim mahallede şöyle bir hoca var, böyle bir hoca var, bir okuyor, bir üflüyor vs vs... Sonra diğeri hemen lafa gitmiş, o hocaya biz de gittik, eşimle ayda bir gidiyoruz ama bir faydasını görmedik demiş... hamile olan cevap vermiş; hiç yalnız gitmeyi denedin mi.... diye.
İmamla hocayla o işler olsaydı dünya dümdüz olurdu hocam...