hiç bir zaman maddi anlamda sıkıntı çekmedim. Paramı kolay kazanıyorum desem yeridir. Çok fazla çaba sarfetmeden aylık asgari ücretin 3x5x katına kadar kazanabiliyorum. Arkadaşlarım dostlarım yanımdan hiç bir zaman eksik olmuyorlar. Her zaman benimle beraberler. Sevincimi ve hüznümü paylaşabileceğim arkadaşlarım dostlarım aile dostlarım fazlasıyla var. İlişkilerim çok uzun sürmüyor biri bitince diğerini bulabiliyorum hepsinden ben ayırılıyorum sıraya geçmişler gibi kuyruk oluyorlar. Aşk acısı diye bir şey yok biri bitmeden diğeri başlıyor. Çok eğlenceli bir hayatım var. Ailem ile aram çok iyi bu yaşıma kadar hep bana destek oldular yaptığım her işi desteklediler. Asla beni zorda bırakmadılar yargılamadılar yadırgamadılar. Akaraba ilişkilerim çok iyi neysek oyuz yüzüme söylenmeyen hiç bir şeyi bir başka yerde konuşmadılar konuşmazlar tam bir güvene dayalı akrabalık ilişkilerim var. 4 tane üniversite bitirdim ve hiç birisini bitirirken zorlanmadım. Üni hayatlarım çok güzel geçti.Çok eğlendim yeni arkadaşlıklar dostluklar kurdum. Defalarca yurt dışına çıktım gezmediğim ülke kalmadı. Gezdiğim ülkelerde videolar çekerek sosyal medyada kısa zamanda fenomen oldum. Zaten maddi sıkıntım yokken eksta gelir oldu benim için. 2 sene yoğun tempoda çalışıp kendime lüks bir ev ve araba aldım. Hayatım o kadar güzel ki hiç bir zaman sağlık sorunu yaşamadım. Bir kere hastaneye uğramışlığım yoktur. Kimseye borcum olmadı insanlara hem maddi manevi çok yardımlarım oldu ve karşılıklarını da istemesem de fazlasıyla aldım demek isterdim ama bunların hiç birisi olmadı malesef.