İktidardan karşı olduğun biri hatta direkt Erdoğan bugün istifa etti, seçim zamanı muhalefetin ortak adayı oldu oy atıp, destekleyecek misin? Sonuçta senin mantığına göre muhalefeti körü körüne kim olursa olsun desteklemek gerekiyor.
Neden desteklemeyeyim????
Bu ülkede daha en kötüsü ne olabilir söyler misin?
Bu güzel cennet vatan ülkemiz bildiğin küçük amerika gibi bir şey olmuş amerikalılar veya diğer yabancılar bizim ülkemizde kral gibi yaşıyor.
Adam bizim ülkemizde 60 euro'ya aldığı şeyi ben döviz karşılığı 600 TL duyunca direk kaçıyorum. Bizim ülkemiz haa başka yer değil!!!
Yani artık yeni bir yüz, yeni bir siyaset anlayışı gerekiyor. Yeter yav. Bırakın artık yakamızı.
Değil yedi,
77 sülalerine yetecek servete kavuştular. Hala da doymadılar.
Sizin cevabınız da; iktidar destekçilerinin lafı gibi "
başkası gelecekse oda çalacak zaten" gibi laf kaçamakları olacaksa, bırak biraz da başkası çalsın o zaman.
Belki azıcık ta olsa merhametli biri gelir de çok az da olsa nefes alabiliriz. Merhametli değilse zaten her halükarda geçen gün daha fakirleşiyoruz.
Ben her hafta sonu bir cafe'de bir çay içiyor iken şimdi ayda 1 belki iniyorum. Bir çay olmuş 5 TL 5!!!!! Oda en az 5 TL haa. İki çay iç 10 TL.
Tek düzgün sosyal aktivitem buydu oda yok artık.
Daha kendi halkımız yani biz türk lirasına güvenemiyoruz. Başkası nasıl güvensin. Euron doların varsa kral sensin.
Yeter artık değişsin yani. Adamlar cennet vatanı tapulu malı zannediyorlar galiba. İstediği atı koşturuyorlar.