Ağrılar tat alma duyusu vb. semptomlar sonra gözüküyormuş, filyasyon ekibi henüz gelmedi. 14 gün evdeyiz 2 gündür yatmaktan sırtım ağrıdı zaten 14 gün daha nasıl katlanırım hiçbir fikrim yok. Şu anda baş ağrısı haricinde hiç belirti yok.
-------------
11.10
Bugün sağlık bakanlığından aradılar. ağrı sızı var mı gibi sorular sordular, kronik hastalığımın olup olmadığını vs. antibiyotiğe alerjim var (hastane de kanıtlanmış bir alerji değil, içtiğimde 3-4 gün mide ağrısından kendime gelemiyorum). Ağrı, ateş ve öksürük artarsa bizi arayın ilaçlarınızı getirelim dediler. Eşimin de test olmasını istiyordum. ilaç için gelmiyorlarsa ne yazık ki temaslı hasta için teste gelmiyorlar. kendi aracınızla gidebilirsiniz dediler. nasıl karantinaysa. arabaya bindik kartal araştırmaya eşimin de testini verdik bakalım.
Şimdilik iyi geçiyor, başımın sağ tarafında bıçak batar gibi bir ağrı var, sürekli kendimi terlettiğim için öksürük ve nefes darlığım yok. Suyu hiç eksik etmiyorum, terlediğimde kalkıp duş alıyorum.
---------
13.10
Bugün itibariyle koku alma duyusu gitti, çok kötü birşeymiş gerçekten. Tat alma şimdilik yerinde. Öksürük yok ateş yok sürekli terliyorum. Bol suya devam.