tayfunsofuoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam emin ol kimsenin seninle bir sorumu, konunu baltalamak gibi niyeti, satışına engel olmak için çabası yok.
Sen sadece biraz fazla alıngansın.
Burası bilgi alışveriş forumu ve emin ol ederi olan şey değerinde satılır.

Ads ile ilgilenen hiçbir kişi elinizdeki koda 50 - 100 tl vermezdi. Burada gerçeklerden bahsediyoruz
Bi kere beni fazla alınganlikla felan suçlamayın forumda her hangi birinin ticari konusuna giripte baltalayıcı düşüncelerinizi yazamazsınız bunun alınganlıkla ne alakası var? Benim tepkimi duygusal yöne çekiyorsunuz ama kendi fikrinizi açıklarken "gerçeklerden" bahsettiğinizi söyleyip yaptığınızın doğru bişeymiş imaji veriyorsunuz bence sizin bu kadar kendinizi ve düşüncelerinizi rahatça dile getirmenizin nedeni ya kurallardan haberiniz yok yada umursamıyorsunuz bence şuana kadar yonetimden uyarı almamanızın nedeni bu olaydan henüz yönetimin haberinin olmaması yoksa kuralları bilen uygulayan bir.yönetici sizin fikirleriniz dogru olsa bile bir başkasının ticaretine zarar vermekten yaptirim uygulardi benim aslinda bu konu hakkinda konusacak biseyim kalmadi ama sizin hala azimle yaptiginiz seyin normal birseymis gibi gelip birde savunup benide duygusal davranmakla haksiz gormeniz iyice işin icinden cikilmaz hale getiriyor bir kere şu yaptiklarinizin yanlis oldugunu anlamaniz lazim mesele burda benim kodumun nasıl siz ucuz oldugunu iddia edersiniz konusu degil ne hakla benim malima değer bicer.. hala buraya kadar kendinizi koruyarak gelebildiyseniz hala arkasina saklanabildiginiz gerekceleriniz ve sen ne konusursan konus ben hakliyim diyorsaniz birde şurayı okuyup kararinizi bizede aciklayin ben boyle birsey gormedim adam actigim tezgahin onune gelip 1 liraya sattigim simiti gelen musterilerime bu simit aslinda 50 kurus diger sokaktaki simitci 50 kurusa satiyor hatta google arama mahallesindeki simitcide bedava diyebildiginizi hayal edebiliyormusunuz? Şimdi ne diyeceksiniz cok merak ediyorum