tatil90 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam google da araştırırsa arkadaş bedava var zaten o kodlar harca kazan kodları ücretsiz bulunuyor önemli olan harcamadan bakiye )
Valla hocam ben simdi köyden yarın geldim ama nacizane şu harcamadan kazan kısmına girmezsem olmayacak bedava yemek anca fare kapanında olur sizin dediğiniz gibi harcamadan kazan kodları ortalıkda gezseydi burda kimse bu işi yapamazdı

Gelelim benim koduma madem arkadaş googlede arasa bedava bulacak bedava googlede bulsun bende kodumu bedava verecem yani mesele benim kodumun para edip etmemesi değil onda kod ticareti özellikle 105 harca 300 kazan ilanları varken cayır cayir satilip kimse gidip onlara ya bu koda da parami istiyorsunuz nerdeyse bedava demiyorken benim türk parası karşılığı 1600 tl yapan koduma söylemediğiniz kalmadı inanin icimde ne şevk ne istek biraktiniz heralde bunu başarmak istiyordunuz elinize saglik basardiniz ben bunun parasiyla zenginde olmam fakirde kalmam belki alicisi icin hiç önemi olmayan bi rakama 50-100 liraya satip benim için kisa gunun karı olacaktı ama sagolun artık almak isteyen bi musteri olacaksa bile birinizin dedigi gibi 7 tl ye satis yapan birini bulmaya.calisacak (bulursan haber et) digerinizin söyledigi gibide googlede bedava bulmaya calisacak ama sonucta belkide 100 liraya dahi almis olsa isini fazlasiyla gorecek bi adaminda icine kurt dusurmus benimde isime tas koymus oldunuz eyvallah.