Okudun ve anladın sanıyorsun dostum, dini kavram vs bir daha okumanı tavsiye ediyorum yazdıklarımı, bu kadar felsefe, dram, aksiyon falan yok bak yazdığım yazıda. Ben de yanlış yazmış olabilirim ama anlamadığını düşünüyorum. Daha yazdığım yazıya ilk cevabında çok sıkılıyorum, tartışmak zor sizlerle diyorsun, beni tanıdın hemen olayın bitti. Eşler birbirini tanıyamamış henüz sen beni bir mesajda tanıdın bravo, bizlerle tartışmak çok zor hakikaten. Facebook'tan Instagram'dan bahsediyorsun, neyi hesapladılar da çıktılar merak ediyorum. Üniversite odasında, garajda vs bunlar hesaplanamaz, taş atarsın hedefi bulur veya bulmaz. Herkesin o kadar kabiliyeti olmayabilir, yapabileceğimiz şeylere odaklanıp daha iyi noktalara gelebilme şansımız hep ama değil mi? Allah tarafından tepemize nurlar yağdı, oluk oluk para aktı yazmışım gibi konuşuyorsun, bak iyi oku ne demek istediğimi anlayacaksın.
tartışmak zor sizlerle derken seni tanımama gerek yok. verdiğin yanıtları senden önce verenler de oldu çünkü, bunu kastediyorum. aynı şeyleri farklı ağızlar tekrar edip duruyor haliyle tartışmanın zor olduğunu ve uzatmayacağımı söylüyorum. sen de yine borç harç içindeydik sonra bi şekilde yoluna girdi şu bu diyosun. diğerleri de aynısını diyor, farkınız yok. ben de, " o bir şekilde " ' ye olayı bırakmak yerine her şeyi hesaplı kitaplı yürütmeye ve sistemli adım atmaya çalışın, plan program yapmadan önünüzü bi nebze olsun görmeden ilerlemeye çalışmayın diyorum. velhasıl, hepinize hayatınızda sonsuz başarı ve mutluluklar dileyip konudan uzaklaşıyorum. sağlıcakla.