+5tl istiyorlar denendi
Harici olarak benim önerim eğer bir sunucunuz varsa sunucunuzu köprü olarak kullanabilirsiniz.
Rasp -> server -> client şeklinde çalışabilirsiniz. Ama bunun için ufak bi server client yazmanız lazım çok zor bir şey de değil açıkcası . Hazır yazılım var mıdır bilmiyorum.
Ne zaman denediniz bilmiyorum ama
şu anda elimdeki pi3lerden birinde kamera kurulu ve işteyken evi sorunsuz - ek ücret ödemeden - sabit ip almadan izliyorum (kamera kurulumunu merak edenler
https://elinux.org/RPi-Cam-Web-Interface adresine bakabilir).
Bir diğer pi3ü sunucu olarak kullanıyorum, çok trafiği olmayan web sitelerimi barındırıyorum ya da geliştirme aşamasında olduğum hobi amaçlı işlerimi orada yapıyorum, yine sıkıntı yok.
Olabilecek tek sıkıntı; çok sık olmasada (6-9 ay) Türksat ip adresini değiştiriyor. Alanadlarını cloudflaree yönlendirdim, pi ile günlük olarak ip adresini sorguladığım bir kod ve değişiklik varsa cloudflarede ip kayıtlarını güncellediğim farklı bir kod daha var.