Konuda bahsettiği arkadaş benim
Öncelikle bahsetmek isterim ki her şeyi kanıtı ile geldim muhabbet burada son bulsun diye...

Sen 20.03.2021 tarihinde şu şekilde bir konu açıyorsun konuyu okuyan herkes twitter'dan çok çakmadığını anlayabilecek kapasitede bence ki gelen yorumlarda da belli oluyor
ARKADAŞIN AÇTIĞI KONU

Sonrasında sanırım yeni konu açtığın için konuyu sildirmişsin ama benim senin adına açtığım konu 26.03.2021 tarihinde. Sen 26.03.2021 tarihinde şu başlıkta bir E-Book satış konusu açıyorsun "0'dan Reklamsız Fenomen Ol ⚡️ Hesap Üret & Yap & Sat Eğitimi ile Para Kazanma E-Book "

BU DA ARKADAŞA SİTEM AMAÇLI BENİM AÇTIĞIM KONU (SATIŞINI BALTALAMAMAK İÇİN NE PLATFORM İSMİ NE DE ARKADAŞIN İSMİNİ VERMEDİM)

Yani tam 6 günde twitter'da bir şey bilmemekten fenomen olmaya bir yol uzanıyor. Hatta fenomen hesap yapıp satıyorsun para kazanıyorsun vs. vs.
Konuma girip okuduğunda ben senin e book satışı yapmana bir çift kelam etmiyorum. Konular arasında ki tezatlığa laf ediyorum. YANİ KONUNUN E- BOOK SATIŞI İLE ALAKASI YOK

Şimdi başka bir konuya gelirsek.
ben zaten 2016'da bile e book satışı yapıyordum bu forumda

ekstra olarak ****** gibi bir platformda'da 2014'den beri varım sayısız kişiyle çalıştım sayısız proje yaptım yani bu işe dün başlamadım.