usta ayık kafayla mı yazdın bunları ? sence honda muhalefet Türkiye'ye yatırım yapmayın dediği için mi kapattı ? YEMİN EDERİM ÇOK GÜLDÜRDÜN
Hocam bu arkadaşlar ne yapar ne eder bir bahane bulur muhalefet demiş de adam fabrika kapatmış.
20 yıldır ülkeyi yönetip, yatırımcı kaçıp gittiğinde suçlanan muhalefet...
Aklı başında olan her insan muhalefet lideri dedi diye koskoca Honda' nın kalkıp fabrikasını kapatmayacağını bilir.Aksini iddia eden ya cahildir veya iktidardan bir menfaati vardır.
Vergi konusuna gelecek olursak 500 bin TL ikramiye aldıklarını farz edelim.Bu paranın %30 'u 150 bin TL yapar.İşci bu parayı bir kez alacak.Sonrasında işsiz kaalcak.Bunu bile bile o paradan 150 bin TL vergi kesmek zulümdür.
Buradan çıkan sonuç devlet işciye zulmediyor.
Daha fazla siyaset konuşmamak için cevap vermek istememiştim fakat okuduğunu anlamayıp hakarete doğru giden cevaplarınızdan dolayı yazdığım yazıyı aşağıda tekrar paylaşıyorum, paylaşmakla kalmayıp biraz daha açıklayayım ki belki bu sefer anlarsınız.
Öncelikle şunu bilin honda'nın kapanma sebebinin ülke yönetimiyle alakalı bir durumu yok. Türkiye ve avrupa fabrikalarını kapattı. Elektrikli araçlar için farklı yatırımlara yöneliyor.
Hondanın kapanma sebebini muhalefet olarak göstermedim, bundan sonra gelecek olan ya da gelmeyi düşünen yabancı yatırımcılara muhalefet liderinin yaptığı çağrıyı söyledim. Anlamadıysanız anlayana kadar tekrar okuyabilirsiniz !
Alıntı
Burda asıl haber olması gereken konu tazminat değil, hondanın fabrikasını kapatmasıdır bence. Böyle büyük bir yabancı sermayenin ülkemizden çekilmesi büyük kayıptır. Tabi muhalefetin başındaki kişi Türkiye'ye yatırım yapmak isteyen yabancı yatırımcılara "türkiye'ye yatırım yapmayın vs." çağrılarını görmez ve duymazsınız.