zor bir durum daha önce başıma geldi. " ama biz arkadaşız kardeşiz " durumu oldu ve bir daha aramız eskisi gibi olmadı. açıldığım için pişman değilim içimde kalmasından iyidir ama onu kaybettiğime üzülmüştüm.

sonra duydum ki evlenmiş.

bu aralar benim de başımda benzer bir durum var. bir kaç aydır tanıdığım biri ile sürekli konuşuyoruz ve dışarıda görüşüyoruz. ilk etapta bir düşüncem yoktu ama " olabilir ya önce biraz tanıyalım birbirimizi " diye baştan kendisine niyetimi belli etmedim. aradan 4 5 ay geçti iyice ısındık birbirimize ama sonradan kızdan duydum ki 1,5 aydır biriyle görüşüyormuş çocuk direk söylemiş niyetini ve kıza arada sorduğumda " her şey güzel " diyor. şimdi bende kendimi salak gibi hissediyorum niyetimi başta göstermediğim için.

şimdi kıza açılsam bir dert çünkü dertleşiyoruz, konuşuyoruz arkadaş olarak. ne tepki vereceğini de kestirmek güç ve eski tecrübem geri adım atmama neden oluyor. o yüzden şimdilik beklemeye başladım. görüştüğü kişi ile şuan sadece konuşuyorlar ama niyetini belli ettiği için, kız artık bana pek yazmıyor. yoktan ortaya çıkan bu eleman nedeniyle, her gün sabah akşam mesajlaşan akşamları baş başa buluşan biz artık haftada 1 görüşüyoruz, 2 3 günde bir oda ben mesaj atarsam konuşuyoruz, kendisi mesaj atmayı bıraktı. eleman ortaya çıkınca bana olan ilgisi neredeyse kayboldu.

kısacası yine geç kaldım ben, yine beceremedim. hayırlısı diyerek geçiyorum yapacak bir şey yok.

sana tavsiyem! okuduklarımdan anladığım kadarıyla, birbirinizden hoşlanıyorsunuz bu belli. bence daha fazla geç kalma. kötü sonuçlanırsa evet üzüleceksin ama inanılmaz rahatlayacaksın çünkü artık önünü görmeye başlayabileceksin..