Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Çocuk rızkıyla gelir bence koca bir yalandan ibaret, sırf şansınız yaver gitti diye bir başkasına da gideceği garantisini veremezsiniz. Doğumumla beraber büyük ekonomik zorluklar çekmiş bir aileden geliyorum ve bu çocuk bereketiyle gelir yalanına hayatım boyunca inanmadım, kimsenin inanmasını da önermiyorum. Açıkçası bu problemi nasıl çözebilirsiniz tam olarak bilmiyorum hocam ama size önerim sizin geçmişinizi bilmeyen insanlardan çocuk yapmak gibi ciddi bir konuda fikir almamanız olacaktır. Bir aile planlama merkezine veya ilişki uzmanına tek seans bile olsa görünün.
Ekonomik anlamda resmi olarak belirtilmese de kriz içerisinde olan bir ülkede hayatta kalmaya çalışıyoruz ve bunca borcun arasında sırf eşiniz istiyor diye çocuk yapmanız mantıksız olur, eşinizin ekonomik durumunuz bu haldeyken "keşke evlenmeseydim" gibisinden ağır kelimeler kullanması da bence oldukça yanlış. Ekonomik anlamda orta kuşak bir aile hayatı yaşatamayacağınız bir çocuğu lütfen dünyaya getirmeyin; fakirlik hayatı zor, o hayata küçük bir çocuk olarak dahil olmak çok daha zor.