Merhaba arkadaşlar. bugün başıma gelen bir olayın içinden çıkamadığım için son çareyi buraya yazmakta buldum. Aynı sorun başına gelen varsa nasıl bir yol izlediniz? ne yapılması gerekir? şimdi ben bu hesabın üzerine bir bardak su mu içmeliyim?

Dün instagram hesabımı satmış bulunmaktayım. Sattığım kişi r10'dan değilmiş önce parayı gönderdi sorun yok. Ama EFT olduğu için para mesai saatleri dışında ve hafta sonu hesaba geçmedi. kredi kartından göndereceğim o yüzden FAS olmuyor dedi. tamam dedim ben de hesap bilgilerini verdim. şifreyi değiştirdi maili ve telefonu değiştirdi. dün sıkıntı yoktu fakat bugün sattığım kişi dedi ki; instagram hesabına erişemiyorum şifreyi siz mi değiştirdiniz? ben de şaşırdım tabi halbuki dün hesaptan atmıştı beni o şifreyi değiştirince. Jeton ödeme dekontunun silindiğini görünce düştü. Yani hiç aklıma gelmezdi ama dolandırıldım.

Şimdi izlemem gereken yok nedir?
hesap 2 yıldır bende. Nasıl bir yol izlemeliyim? Hesabımı geri almam mümkün mü? hesabın kurulduğu maile ulaşabiliyorum bu şekilde hesabımı geri alabilir miyim?