majesty33 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fikir almak veya vermekle ilgili sorun yok sayfalarca yazalim. Zaten bunun icin buradayiz. Eger sorun cozulebilecek birsey olsaydi buraya yazmaya gerek yoktu. Belliki arkadas isin icinden cikamadi esiyle ortak noktada bulusamadilar. Dediginiz gibi aile veya arkadaslarina anlatamadi. Ama burda verilen cogu cevabin onlara cozum olacagina inanmiyorum. En mantiklisi cozemiyorlar ise gidecekler profesyonel yardim alacaklar.
" insan ne olursa olsun eşine laf söyletir mi güzel kardeşim " diyorsun. bağnaz ve yobaz bir yaklaşımdır bu.

burada hiç kimse arkadaşın eşine bi laf söylemiyor. " eşinin tutumuna " laf öylüyor öncelikle bu nüansı ayırt etmelisin. olayı dramatize edip demogoji yapmanın manası yok. eşinin tutumu buradaki insanlara göre hatalıysa bu tutumu eleştirmişler ve kendilerince farklı fikirler sunmuşlar o kadar. fikirleri tartışılır kısacası burada, şahıslar değil. sen ise olayı şahıslara bağlıyor demogoji yapıyorsun. eşine laf söyletir mi bilmem ne.

benim de bir sorunum olsa işin içinden çıkamasam ve anlatacak birilerini arasam, paylaştığım takdirde yaşadığım sıkıntılar hakkında yapılan yorumlar, o sıkıntılar özelindedir. eşim özelinde olmaz. ben de bu yorumları dinler, anlamaya çalışır ve hak verip vermediğimi tartarım bu sayede içime de atmamış olur, farklı fikirlerle beraber daha detaylı bi muhakeme yapma yetisini kazanırım. kısacası. hiç kimse arkadaşın eşine laf maf söylemiyor, burada olayları çarpıtmayın.

benim yazımı da alıp yazmışsınız rest mest diye. evet. eşi çocuk istiyorsa sen de refah düzeyi yüksek bir ortamda bu çocuğu büyütmek istiyorum resti çekebilirsin demişim, bunun nesinde hata, yanlış gördün de takıldın bu kadar?