Yok hocam sanırım yapmaya çalıştığımı tamamen anlatmadan olmayacak. Şöyle açıklamayım: Sitelerin alt köşesinde yukarı çık butonu olur ya işte onu Icon olarak ekledim ancak bunun masaüstü, tablet ve mobil olarak kapatıp açma seçeneğinin olması gerekiyordu. Wordpress paneline
BURADAKI ayarları ekledim.
Bu arar bana
$back_to_top_order sabitini oluşturuyor. Seçenekler işaretlendiğinde dizi olarak
desktop,tablet,mobile geliyor. (mesela tableti seçmediğimde
desktop,mobile geliyor, teki seçili olunca sadece o geliyor)
Aşağıdaki HTML kodunda
BURAYA yazdığım yere ise seçili olmadığında hide-desktop hide-tablet hide-mobil yazdırmam gerekiyor ki onlara CSS tanımlayıp gizleyebileyim.
<i class="backtotop BURAYA i-chevron-up" onClick="scrollToTop()"></i>
Dizi'yi dizin'e dönüştürmeden yapılabilir mi bilmiyorum. Burada
desktop, tablet ve mobil seçenekleri için kontrol ekleyip yoksa şunu yaz şeklinde bir şey yapmak gerekiyor. Mesela $back_to_top_order içinde desktop yoksa(seçili değilse yok) BURAYA yazan yere hide-desktop yazılacak.
Hocam tamam dediğim implode fonksiyonu ile bunu yapabiliyorsunuz. Fakat içine biraz daha detay katmanız gerekli. Verilerinizin if ile değil otomatik array olarak geldiğini varsayıyorum şu an.
$array = ["desktop", "tablet", "mobile"];
$s = [];
foreach($array as $val)
{
$s[] = "hide-{$val}";
}
echo implode(' ', $s);Çıktısı da: hide-desktop hide-tablet hide-mobile
Ne gelirse gelsin başına hide ekleyerek yazar. Eğer solda yada sağda fazladan boşluk olursa ltrim, rtrim ile temizlersiniz.
Array içeriğiniz eğer böyle gelmiyorsa ve işin içine bir de if giriyorsa yani kullanmak zorundaysanız o başka, o zaman basit bir algoritma kurmalısınız.