Dostum çok kesinlikle nasibi ile gelir bir arkadaş hurafe felan demiş ama bu konuyu akışına bırakın bence istiyorum istemiyorum konusundan ziyade hayırlısını dileyin ben evlendiğimde yani nişanımı ve düğünümü yaptığımda çalışmıyordum hatta hiçbir akrabam düğünüme bile gelmedi yani tek başıma borçla bişekilde düğünümü yaptım işim yoktu evlendikten sonra tabi tartışma konusu değil hayatın doğal akışına bıraktık ve eşimin kızıma hamile olduğunu öğrendim daha kızım doğmadan bakın kesinlikle abartmıyorum şans eseri birisi ile tanıştım ve 5 bin tl borç bularak bir iş yeri açtım ve tanıştığım arkadaş bana işler verdi kızım doğmadan evimi aldım kızım 1 yaşına basmadan borçlarımı ödedim arabamı aldım eksik olan herşeyi tamamladım tabi bu herkeste böyle olacak diye birşey yok nasip kısmet bu fakat çocuğunuzun olması sizi üzmez aç kalmaz tam tersi mutlu olursunuz ve maalesef beklerseniz o iyi şartları sağlamayı hem kendinizi hem yengeyi yıpratırsın akışına bırakma kimi çok istiyor olmuyor kimi istemiyor oluyor çocuk o yüzden doğal hayat akışına bırakın nasipse herşey güzel olur