Yetiyi satin aldığınızda yada xfs satın aldığınızda script sahipleri ufak bi ücret karşılığında yapıyorlar.Bu arada neden Adsense ? Normal şekilde filehost kurup premium satabilir yada herhangi bir filehosta üye olup premium satabilirsiniz.
1 premium satsanız en az 7 8 dolardan başlayıp 80 85 dolara kadar satıştan para kazanabiliyorsunuz....Adsense banlandı , ayda 1 kere para alıcam diye bekliceksiniz düşüm tbm vs.. bence filehostlarla çalışmak daha mantıklı.
Adsense en temiz gelir kaynağı hocam. Birde sadece belirli bir kitleye hitap eden bir download sitem var ve sadece ben upload yapıyorum. Günlük 3k civarı ziyaretçi giriyor ve dosya indiriyor. Ben bunu kullanıcı dostu yapmak için direk indirme şeklinde yapıyordum sitede (sitem normalde wordpress) ama artık biraz da gelir yönlü bakmak istiyorum. Bundan dolayı indirmeye bastığında dosya upload ettiğim benim kuracağım siteye gitsin ve ordan indirmek için 10sn beklesin ve dosyayı indirsin böylelikle farklı bir site üzerinden aynı kişiye yine reklam göstermiş olurum. Tek mantıkla iki gelir gibi düşünüyorum.