Sen kimsin ki konuyu gereksiz ilan edebiliyorsun? Madem bu kadar derdin var ilk başta bu şekil de yazsaydın konuya. Kıvırmaktan belin kırılacak. Bu platform da ne yapılıp yapılmayacağına senin gibi 10 tane gelse karar veremez. Kimse senin ayarında veya senin kafanda olmak zorunda değil. Bu kadar derdin var ise bu konularda açarsın bir konu herkes gibi altına senin kafanda olanlar varsa yazar kaynatırsınız.
Seni engelli listeme ekleyebilmem için öncelikle senin insan olman lazım. Senin kalitesizliğin ayrıca ortada zaten, öyle olmasa halen yağ gibi üste çıkmaya çalışmazsın. Sağa sola salça olmazsın. Sana yazacağım cümlelerin bundan sonraki level'ı ağır ithamlar olacaktır o yüzden konuyu burada kendi adıma kapatıyorum. Kendi kendine yazmaya devam edebilirsin.
Kıvırma falan gibi kelimeler kullanarak hali hazırda düşük olan seviyeni daha da düşürme.
Sende bana karşı ağır ithamlar kullanacak bir kapasite göremiyorum, delikanlı isen kullan da görelim.
Bu kadar seviyesiz yorumlar yazdıktan sonra konuyu kendi adıma kapatıyorum diyerek sıvışmaya da çalışma, kalıbının adamı ol.