KraLL54 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu gereksiz gördüm bu yüzden de makara yaptım.
Son günlerde sürekli şu kadar param var ne yapayım, bu kadar param var nasıl değerlendireyim tarzında konular açılıyor, en son 20 TL nasıl değerlendirilir diye bir konu açıldı artık yeter.
Burası Webmaster platformu, yatırım platformu değil.
20 TL'nin nasıl değerlendirileceğini ciddi ciddi açıklayan arkadaşlar olmuş onlara da ayrı güldüm.
Ben bu foruma kayıt olduğumda lise öğrencisiydim, şuanda 27 yaşındayım.
Üye olduğumuz ilk yıllarda harçlık çıkartmak için 5 TL'lik 10 TL'lik işler yapıyorduk, buradaki durum parayı küçümsemek değil.

3 haftadır WordPress'de içerik düzenleme işi için kendimizi paraladık, karşı taraftan fiyat teklifi alıyoruz kabul ediyoruz kişi 1 hafta sonra verdiği teklifin karşılığını almasına rağmen işi bırakıyor.
Kimse kusura bakmasın burası çocuk eğlendireceğimiz bir platform değil, milletin para verip aldığı hizmetleri ben bedavaya YouTube'da anlatıyorum, benim egom yok sen kendini boşuna parçalamışsın.
Beni de engelli listene ekleyebilirsin, muhatap alabileceğim kalite de bir insan değilsin çünkü.
Sen kimsin ki konuyu gereksiz ilan edebiliyorsun? Madem bu kadar derdin var ilk başta bu şekil de yazsaydın konuya. Kıvırmaktan belin kırılacak. Bu platform da ne yapılıp yapılmayacağına senin gibi 10 tane gelse karar veremez. Kimse senin ayarında veya senin kafanda olmak zorunda değil. Bu kadar derdin var ise bu konularda açarsın bir konu herkes gibi altına senin kafanda olanlar varsa yazar kaynatırsınız.

Seni engelli listeme ekleyebilmem için öncelikle senin insan olman lazım. Senin kalitesizliğin ayrıca ortada zaten, öyle olmasa halen yağ gibi üste çıkmaya çalışmazsın. Sağa sola salça olmazsın. Sana yazacağım cümlelerin bundan sonraki level'ı ağır ithamlar olacaktır o yüzden konuyu burada kendi adıma kapatıyorum. Kendi kendine yazmaya devam edebilirsin.