Hocam daha önce sigarayı 3.5 sene bırakıp geri başlamış birisi olarak pişmanlığım çok fazla. Daha önce bıraktığımda freelancer olarak çalışıyordum zorlandığım zamanlarda o an ne iş yapıyorsam onu bırakıp başka bir şey yapmaya başladığımda sigaraya odaklanma halinden kurtulduğum için rahat bırakabilmiştim. Şuanda da bırakma istediği çok fazla ama şuan full time bir ajansta çok yoğun bir şekilde çalıştığım için o an işi bırakıp başka şeylerle uğraşmak gibi bir durumum olmuyor ne yazık ki ve en sonunda yakıyorum bir sigara. Ama en kısa sürede tekrar bırakmayı planlıyorum. Yani demem o ki en önemli etken beyin, beyinizi o an kandırabildiğiniz sürece zorlanmıyorsunuz ikinci etken ise uzun yıllar sigara içmiş olduğumuzdan bir el alışkanlığımız var onu da başka şeylerle doldurduğumuzda inanın o kadar da zor olmuyor biraz irade hepsi bu. Not: Bol bol su için hocam suyun ciddi anlamda etkisi oluyor. Birde aşırı nikotin eksikliği hissettiğinizde bir bardak sade kahve için bende işi yarıyordu. Umarım bırakabilirsiniz.