Oyun
https://assetstore.unity.com/package...emplate-124977

Bu oyuna aşağıdaki istediğim işlemleri yapıcak birisini arıyorum işlemler arasında yazılımsal ve grafiksel işlemler var hepsini 1 kişi yapmak zorunda değil parça parça da reskin işlemlerini yaptırabilirim. bu işlemlerin hepsini veya bir kısmını yapabilecek kişiler arıyorum. Oyun şuan proje aşamasında bu işlemler harici yeni işlerde verilebilir. Ve reskin yapacak kişi menüde tasarlayacak biri olmalı. Fiyatlarınızı bekliyorum.

Çizilecek karakterlerin ve gözlük şapka gibi grafiklerin benzerleri karakterler bu şekilde ufak tefek basit karakterler olacak. Oyunun videosu linkte mevcut.

Oyun 2D multiplayer shooter oyunu. Oyunun verdiği 3 ana karakter var. 4 farklı silah var.

Oyuna GM adında para birimi eklenecek her oyuncu kayıt olduğunda 400 GM ile başlayacak. GM Yalnızca gerçek para ile satın alınabilecek.
Oyuna altın eklenecek. Her maçı kazandığında 100 altın kaybettiğinde 20 altın verilecek.
Oyuna XP sistemi eklenecek. Botlarla oynadığı maçı kazandığında 50 Xp kaybettiğinde 10 Xp kazanacak. Gerçek kişilerle yaptığı maçı kazandığında 100 Xp kaybettiğinde 30 Xp kazanacak.
Her maç bittiğinde oyunculara reklam izleyip izlemeyecekleri sorulacak 1. Reklam 2X Altın kazandıracak daha sonra Xp için reklam sorulacak onuda izlediklerinde 2x Xp kazanacaklar.
Her maçtan sonra oyun sonu tablosu gelecek orda çarpı tuşuna basınca ana menüye dönecek her 5 oyundan sonra 1 tane reklam gösterilecek.

Oyuna level sistemi eklenecek. 3. Levelden sonra multiplayer sistemi açılacak. 20. Levelde Ranked maç girebilecek. 50. Seviye son olacak.
Ranked seviyeleri; Bronz (3, 2, 1 ), Gümüş (3, 2, 1), Altın (4, 3, 2, 1), Platinium (4, 3, 2, 1), Elmas (5, 4, 3, 2, 1), Ustalık (10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1).

Oyuna unityden aldığım 2D silahlar eklenecek. Bu silahlara skin hazırlanacak skinler GM İLE satılacak.

Oyunda 3 ana karakter var, 7 karakter daha çizilecek. Bu karakterlere kıyafet, gözlük, şapka çizilecek.
Karakterler altın ile skinler GM ile satılacak.

Oyuna 5 harita tasarlanıcak. Oyunun verdiği haritalar tutorial harita olarak kullanılacak.