Kendimce senin için yol haritası hazırlamaya çalıştım.
Benim önerim:- İlk önce çok hızlı bir wordpress teması araştırıp alman gerekiyor
- Ardından bu temayı forumdan @TahsinCetinkaya; veya diğer arkadaşlardan biri ile hız optimizasyonu yaparak maksimum verimi almaya çalışmalısın.
- Forumdan İç SEO hizmeti veren arkadaşlar görmüştüm, onlardan iç SEO hizmeti alarak gerekli ayarlamalarını yapmalısın.
- Yine forumdan sektörle alakalı Uzun Kuyruklu (long tail) anahtar kelime araştırması yapan arkadaşlardan makale için, başlık, alt başlıkları alman gerekiyor.
- Sonrasında düzenli içerik girişi yapmalısın. İçerikleri kendin hazırlamalı veya semantik olarak hazırlatmalısın. (Semantik ve long tail terimlerini araştırarak fikir sahibi olmaya çalışmalısın)
- Bir süre sonra sosyal medya hesaplarından, forumlardan, sözlüklerden yayınladığın içeriklere (alakalı sayfa ve kategorilerden) link çıkışlarına başlamalısın.
En azından 2-4 ay arası bu şekilde ilerlemen gerekiyor. Sonrasında sitenin durumuna göre birinden danışmanlık alabilirsin.
- Şuan jannah tena kullanıyorum hocam nasıldır bilgim yok. Kuran arkadaş uygun olduğunu belirtti bana.
- Hız optimizasyonu olarak wp-rocket mevcut elimde ama henüz optimizasyonu yapamadım. Yaptığımda yanlış yaptım bir eklenti bozuldu kaldırdım bu sebepten. Bu arkadaş bu konuda yardımcı olabilir mi?- Diğerlerinde hemfikirim hocam toplu bi makale hizmeti almayı planlıyorum. Bir de sosyal medya hesaplarından ben haber girişi yaptıkça paylaşım yapıyordum. Yanlış mı yaptım bu noktada?