Bu cevap, konu sahibi tarafından kabul edilebilir bir cevap olarak işaretlendi.
Hocam merhaba, asla yenilenmiş telefon almamız gerektiğinin sebebi nedir? Zaten almayı düşünüyorum ancak özel bir nedeni var mı merak ettim.
Almanyada veya herhangi bir avrupa ülkesinde yaşıyorsanız alın.
Topa tutacaklar belki mesajımdan dolayı ama... Hani biz çok müslümanız ya.

Afet olur, bota çadıra zam. Yangın olur yangın tüpüne zam. Salgın olur maskeye zam. Ve de karaborsa.
Aynısı bu cep telefonları içinde geçerli.
Mağazamıza müşteri gelir S9+ cihaz satmak ister, teknik servis hizmeti verdiğim içinde telefon alırken detaylı incelerim kurcalarım telefonu. Telefon sorunsuz fakat oyunlarda vs 5 10 dk ısıya maruz kalınca, ekran ghost screen dediğimiz sönüp sönüp geliyor kararıp geliyor. Alamayız abi bunu bu şekilde dedim.
Aradan 10 gün geçti çocuk uğruyo. Abi o almadığın telefonu XXXX burada .com sitesine
"Eskiyi getir" kampanyasına sattım, hesaba yatan paraya ekleme yaparak yine siteden yeni telefon aldım dedi.
Şimdi bu telefonun arka kapağı çatlaksa değişilir, ön cam çatlaksa ekran hariç lens değişir vs kozmetik yenilenmesi yapılıp yenilenmiş diye satılır. İçindeki anakart aynı anakart.
Nerede dürüstlük? Yeni sahibi alacak gönderecek sorun yok denecek vs vs uğraşıp duracak. Yazık günah.
Dürüst olmadığımız için biz hak etmiyoruz toplum olarak biçok şeyi.