emir147 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı hastalıktan bende muzdaripim. Lise başında düzenli beslenememden dolayı üstüne katarak ilerledi ve aklım sürekli bağırsağım ve midemde oluyor. Bende çok fazla doktora gittim, çok fazla ilaç kullandım ama maalesef önünü alamadım. Sabahları kalktığımda genelde bağırsaklarımda hareketlenmeler oluyor ve lavaboya ne kadar gidip beklesemde faydası olmuyor. Kıyma, baharatlı yiyecek vs yiyince zaten bağırsaklarım felç oluyor. Yemek yiyorum kendimi zorlayıp sabahları (sabahları hiçbirşey ağzıma alamıyorum, yiyesim gelmiyor pek) sonra okula gidip sınıfa girersem karnıma bir ağrı giriyor, karnım kendinden geçiyor. Özellikle sessiz oldumu karnım gurulduyacak diye kendimi kasıyorum ve midem kendinden geçip ağrılar yapıyor ve gurulduyor. Tek başıma olsam öyle olmuyor ama kalabalıkta sessiz ortamda aklım hep karnımda oluyor. Banada doktor endoskopi yapalım dedi ama ben yaptırmaya korkuyorum. Anladığım kadarıyla zaten pekte normal hastalık gibi birşey değil bu. Ömrümüzün sonuna kadar bize eşlik edecek. Bizler kafamızdaki algıyı kırarak, birazda dışardan ilaç desteğiyle hayatımızı normale dönüştürebiliriz. Allah herkese acil şifalar versin.
Evet hocam ama çözebilen var. Bir arkadaş yazmıştı. Ben de dün fark ettim Haluk Tatar dahi bu hastalığı yaşamış ve atlatmış. Yediğimiz içtiğimiz şeylerin yan etkisi/ürün kalitesizliği ve gerçekten konserve ürünler, abur cubur çikolata gibi şeylerin tamamen sahte, tatlandırıcı içermesinden ötürü öyle.