webtasarimda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam selamlar ben de şans eseri bu hastalığı çözdüm. Öncelikle sabah saatlerinde beni wc'ye gitmeye zorluyordu. Bunun önüne geçmeye çalış sende de varsa. Yapay olduğunu düşündüğüm bir ihtiyaç hali geliyor ama oldukça zorluyor tabii. Eğer onu atlatırsam benim tüm günüm iyi geçiyor. ( benim vücudum için en önemli detay buydu )

Bir diğer husus terlememi indirgemesi için bir ilaç kullanıyordum. Bu ilacın bir diğer yan etkisi bağırsak hareketlerini azaltması oldu. Bu da tabii ne ses ne guruldama yapıyor. Tabii biraz daha kabızlığa doğru evriliyor. ( sosyal anlarında kurtarıcı olabilir. ) ilacın yan etkisi biraz fazla bu tarz emsal bir ilaç da bulabilirsin.

Umarım önerilerim işe yarar
Hocam tam olarak bende de sabah tuvalete gitme isteği var ama ben onu yendim dediğiniz gibi. Yine de gün içinde çok kez gidiyorum. İlaç olarak siz ne kullandınız da hareketleri durdurdu peki?