Acil bir durum yok hocam, Şubat ayında şahıs şirketi açılışı yapıldı, Genç Girişimcilik Desteği' nden de yararlanıyorum fakat Kosgeb' ten destek almadım daha. Yakın zamanda İleri Girişimcilik için başvuru yapmayı düşünüyorum bende, bu konuda danışmak istemiştim sadece. Sanırım Kosgeb teşvikleri ile ilgili bilginiz bulunmakta. Müsait olduğunuz bir vakitte Whatsapp üzerinden iletişim kurabilirsek sevinirim. Bu arada
@poyrazdursuncan; ' ın da affına sığınıyorum konu altına konudan bağımsız şeyler yazdığımdan dolayı. Eğer ki bu sektöre girmeyi düşünüyorsanız girin tabi ki, kolay bir iş yok. Sadece pasif gelir olarak düşünmeyin hosting sektörünü, meşakkatli ve sorumluluğu olan bir sektör.
Sorun değil. Her iş zor. Burada bı hayali gerçeklestirmek asıl önemli nokta. İnsan sevdiği bı işin zorluguna daha kolay katlanır. Muhasebe işi çok mu kolay. Masabasindan kalkmadan saatlerce iş yapiyoruz. Yeri geliyor ufacık hata farkedilmez ise 1500 TL ceza ödüyoruz. Rakam ornekdir. Ama otomasyon neden önemli. İş yükünü oradan alıp. Pazarlamaya, müşteri sorunlarına ilgilenmeye daha çok zaman yaratmak demek. Olabildiğince fazla sistemi otomatik yapmak çok önemi. Yeri gelecek dediğiniz gibi manuel şeyler olacak. Mesela e-fatura yi bile otomatik yapmayı düşünüyorum. Olmaz ise mecbur elle keseceğiz.
Arkadaşlar bilgisi olanlar ulaşır yada yazar ise çok iyi olur. Whmcs ve cPanel kesin kullanacağız gibi duruyor. Bu iki yazılıma hakim ustalar şart.