Öncelikle hayırlı olsun diyelim, aradığınız şey whmcs ancak yeni başlıyor ve bilmiyorsanız wisecp sizin için çok daha kolay olacaktır diye düşünüyorum.
Hosting firma sahipleri daha net bilgi verebilir size ancak benim uzaktan gördüğüm ikincil bir iş olarak yapılamayacağıdır , bu işte en önemli şeylerden birinin destek taleplerine mümkün olan en kısa sürede yanıt verilmesi olduğunu düşünüyorum , siz veya ortağınız veya personel(ler)iniz muhakkak birilerinin olması 7/24 online olmanız gerekir, sonuçta insanlar emek harcadıkları belki de ekmek kapıları olan sitelerini size emanet edecekler herhangi bir hack durumunda mesai saatinin başlamasını beklemek sakıncalı olabilir. Kısaca ikincil iş değil de öncelikli işiniz gibi görmenizi tavsiye ediyorum.
Belki biraz olumsuz konuşmuş olabilirim ancak sakın yanlış anlamayın kesinlikle vaz geçirme, hevesinizi kırma vs gibi düşüncelerim yok böyle olmasını istemem sadece olası riskleri düşünüp yazmak istedim , olumlu taraflarını düşünmeyi de size bırakıyorum ki hayalinize daha yakın hissedin

şimdiden başarılar dilerim..