Merhaba,
Bu konudaki hizmetim Ekim ayında 1 aylık süre ile başvurusu açılacak olan Greencard'a başvuru yapmak isteyenlerin bilgilerini alıp başvurularını gerçekleştirmek olacak.
(eşiniz ile ayrı başvurmak şansı 2ye katlar

)
Greencard Başvurusu için gerekli olanlar Lise mezuniyeti - başvuru günü geçerli bir pasaport - son 6 ay içinde çekilmiş fotoğraf ( lise mezunu değilseniz abd çalışma bakanlığının sitesinde izin verdiği işlerden birinde son 5 yıl içinde 2 yıl aktif olarak çalışmış ve bunu
belgelemiş olmak da kabul edilir)
Greencard'a normal şartlarda
başvurmak tamamen ücretsizdir lakin en ufak yanlış veya eksik bilgide elenirsiniz. Ben 2 yıldır forumlarda bilgi alışverişi yapıyor Greencard kazananlar ve avukatlar ile görüşüyorum.
Sizlerin GC Başvurunuzu yapmak takip etmek ve eğer kazanırsanız da vize alınana kadar tüm işlemlerinizi yapmak için 50 Lira ücret talep ediyorum.
Danışmanlık şirketi adı altında sizlerden sahte sağlık onayı değişik testler dil kursu ücretleri maksadıyla çok fazla ücret talep edebilirler. Gerekli değildir. Tramvayda kulak misafiri olmuştum ve kişiyi uyarmıştım. Sadece bir tavsiyedir.
Diğer sorular için Bana Ulaşabilirsiniz.
Teşekkürler
abd çalışma bakanlığının sitesinde izin verdiği mesleklerden birini 2 yıl aktif olarak yapmış ve belgeleyebiliyor olmak bu meslekleri tam olarak hangi linkten bulabilir hocam?
Konuyu bende araştırdım net bir bilgi bulamadım hocam bana da bilgi verirseniz ona göre bir yol izleyelim.