Bir at yarışı scripti yazdırmak veya satın almak istiyorum.

Varsa satın almayı tercih ederim, belki sağına soluna bir iki ilave yapılabilir, yoksa da yazdırmak ile ilgili bilgi ve takriben maliyet öğrenmek istiyorum.

Öncelikle PHP'de yazılması tercihimiz.

Kısaca izah edeyim.

Siteye üyelik ücretli olacak. Muhtemel 2 vela 3 üyelik modeli olacak.
Hergün yayınlamış olduğumuz PDF gazeteyi siteye yükleyeceğiz. Site üye olanlar bu pdf yi indirebilecekler.
Günlük tahminler, öneriler olduğu gibi son dakika bilgileri, tahminleri gibi detayların da olduğu yine sadece üyelerin erişebileceği bir alan da olacak. Farzımisal bir üyelik tipi sadece pdf gazeteyi indirebilecek, başka bir üyelik tipi hem son dakika bilgilerine hem de gazeteyi indirme hakkına erişebilecek. Başka bir üyelik tipiyse sadece son dakika bilgileri ve önerileri alacak gibi modeller düşünülebilir.

Ayrıca üye olmadan da erişilebilen genel bir alan da olacak.

Ek olarak bir mobil uygulama ihtiyacımız. Mobil ile bu bilgilere erişim sağlayabilirken dilediğimiz an dilediğimiz üye grubu veya üyeye bilgi mesajı gönderebilmesi gerekecek.

Yani kısaca üyelerin gazeteyi indirebileceği bir alan, sitede üyelerin ulaşabileceği bir alan, üye olmayanların ulaşabileceği bir alan, tahminler ve tahminciler, son dakika bilgilendirmeleri ayrıca tüm bunların mobilden ulaşılabilmesi için bir mobil uygulama.

Bununla ilgili bilgi ve fiyat bilgisi rica ediyorum.