Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Herkese tekrar merhaba,
Geçenlerde 2 ayrı konu açmıştım.
1.konu: Covid-19 sürecinde okullarda uygulanan kuralların çelişkisi ve saçmalığı.
2.konu: Karantina altına alınmam ve 1.konuya atıflarımdı ancak,
Bu konumda ise kanıt niteliğinde sürecin bir saçmalık ve Plansızlık içinde yürütüldüğü ve çelişkisine ufacık minicik bir kısımdan örnek vereceğim.
2.konumdan sonra eve sağlık ekipleri geldi ve evdeki diğer aile üyelerine test yapıldı ve bizleri Karantina altına aldılar. Buraya kadar bir problem yok ancak problem şuan başlıyor.
2 Ekim tarihinde karantina altına alındığımı söyleyen sağlık görevlileri 5.günün sonunda test olduktan sonra Negatif çıkması halinde okula gidebileceğimi ancak şuan gitmemem gerektiğini ve karantina halinde yakın temaslı geçtiğimi söylediler. Bende karantina süresinin geçmesini ve test olmayı bekledim bu sırada arada E-okul'dan devamsızlığıma baktık ve birde ne göreyim! Yok yazılmışım sanki okuldan kaçmışcasına yok yazıldım. Hemen müdürü aradım ve durumu anlattım özel olarak belge mi almam lazım yoksa sizlere otomatik mi düşüyor diye aktardım sadece hallederiz dedi. Ancak ses seda yok şuanda yok yazılmaya devam ediyorum.
Neyse hoca prosedürden bir haber beni yolladı bende durumdan işkillendim ve "hayat eve sığar" uygulamasından kendime baktım risksiz görünüyorum dedim aceba sıkıntı mı var burda. Anneme baktım onda sıkıntı yok, karantina altında gösteriyor.
Olayın başında anneme kimler ile temaslı olduğunu soran kadın beni eklerken bir sıkıntı olduğunu ve sonra ekleyeceğini söyledi ama eklememiş. Ayrıca annem aynı aile üyesi içerisinde temaslı olduğu kişiler hakkında yalan söylese karantina altına bile alınmayacaklar ve dışarıda gezeceler şimdi soruyorum bu hatalar ve yalanlar ile kaç kişi dışarıda bir başkasının ölümüne neden oldu?
Kaç kişi günlük para ile çalışan insan aç kalırım korkusu ile yalan söyledi çalışmaya devam etti ?
Kaç öğrenci temaslı olduğu halde okula geldi ?
Şuanda Milli Eğitim Bakanlığı "0 632 " ve 184 Sağlık Bakanlığı covid destek hattında Yarımşar saat harcadım ayrıca dilekçe hazırlattım üzerine bana ulaşmalarını ben bekleyeceğim ve beklemeye devam edersem devamsızlıktan sınıfta kalacağım!
Şuan evde hastalık taşıyan bir kişi var ben bu kişi ile uzaktan yakından bir şekilde temas etmeye devam ediyorum, ben insanların sağlığını düşünüp sınıfta mı kalayım yoksa gidip evlerinde olan yaşlılara bulaştırmalarına sebep mi olayım ?
Ben plansız ve çelişkili bu süreç dediğimde saçma fikirler verenler, bana kızanlar vardı ancak ben bunu demeye devam edeceğim süreç kocaman bir çöplük TEŞEKKÜRLER!