MercanTelekom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
Fiyatlandırmanın yanı sıra hizmet sağlama politikası da mı aynı şekilde devam edecek hocam?
Dün eski firmanın kalıntısı olan bir hatadan ötürü 16 saat boyunca tüm sunucularım kapalı kaldı. Tabi ticket attığım halde olan durum bu. Gece yarısı düzeltildi.
Bugün bir baktım yine sunucular ödemeden ötürü askıya alınmış. Yine ticket attım ama yine gün boyu okunmayıp aynı duruma maruz kalacağımdan tedirginim.
Sistemde belirttiğiniz telefon numarasını arıyorum ona da cevap veren yok. Bir umut cevap alırım diye telefonu kapatmıyorum ama 12. dakikasında halen vermiş olduğunuz müziği dinlemekteyim şuan.

.

Sanırım kullanılmıyor bu telefon.
Merhaba

Yaşadığınız mağduriyet için üzgünüz sistemdeki düzeltmelerimiz hala devam etmektedir , konu ile ilgili talepleriniz destek ekibine ivedi olarak aktardık , hizmet sağlama anlamında herhangi bir sorun yaşamayacaksınız sorun olması halinde tarafımıza ulaşabilirsiniz.