KBB doktorunun biri balgam söktürücü olarak Mukoplas 1200 yazmıştı. İçtiğim bir ay boyunca çektiğim sıkıntıyı bir ben bilirim. hayatımda bilmediğim mayasıl sancısı çektim. İlaç bitince makatta acı ağrı biti ama bende artık kalıcı mayasıl var. 10 yıldır yaşadığım derdi kim bilecek.
Bazı arkadaşlar çıkıyor modern tıııb tanrı zannediyor, doktorları peygamber. Benim çektiğime eziyet ne sgknın umurunda ne sağlık bakanlığının ne de ilaç şirketinin.

Ben daha önce defalarca nac kullanmıştım. Doktora nac yaz deyince tanrı edasıyla gülümseyip bildiğini yazmaya devam etti.
Ben 10 yıldır o doktora beddua ediyorum. Evet tıp mıp doktor önemli. Ama mağduriyet yaşayınca, ölünce, kanser olunca, kalıcı sakatlık ve rahatsızlı kdurumunda O TANRILARIN HEPSİ KAYBOLUP GİDİYOR.

Siz siz olun tıp tanrılarına %100 güvenmeyin. İlaçları yan tesirlerini insanların deneyimlerini iyice araştırın.

Nac reçetesiz satılıyormuşl zaten. Ne zaman hasta olsam doktoragitmiyorum artık (her yıl tekrarlayan üsye için) . Bir de prospan şurubu var. Bebeklerde biel çok faydalı yan tesiri yok .

Demem o ki, tıp tanrılarını ve doktor peygamberleri çok fazla yücelten insanlara fazla da kulak asmayın. Siz ölünce o tanrıların hiçbiri ortada görünmüyor.