Açtığım konu maalesef çok yanlış yerlere çekildi.Öncelikle bana forma hediye etmek isteyen hocamıza tekrardan bu güzel davranışı için teşekkür ediyorum. Fakat bahsi geçen zamanda gerçekten çok nakit ihtiyacımin olması üzerine ve ayriyeten hocamızın da belirtmiş olduğu gibi hediye yerine para istemenin yasak olduğunu bilmediğimden böyle bir hata yaptım,hakkınızı helal edin hocam.
Bu konuya gelecek olursak;benim için sizin vereceğiniz kitap,vereceğiniz paradan çok daha işime yarar.Eğer mesajları iyi okursanız benim para isteme amacım size vereceğim yorum hizmetinin karşılığı olan para ile kitap almam.Yani ben burada sırf bazıları "dileniyor" demesin diye böyle bir şey istedim.Fakat tekrardan mesajlarıma bakarsanız bir hocamızın "hizmetini ver karşılığında sana kitap alayım " demesi üzerine ben daha çok sevindim ve kabul ettim ( hocamla henüz konuşmadık )
Benim derdim para değil.
Sondaki mesaj atan hocamızı da kınıyorum .
Dileyen moderatorler pm kutuma bakabilir.
Bazıları kendi reklamını yapıyorsun demiş.Pm kutumu incelerseniz bu olaydan sonra hiç kimseyle bir iş için anlasmadigimi göreceksiniz.
Açtığım konu çok ama çok farklı yerlere çekildi.
Kitap hediye etmek isteyen hocalarıma teşekkür ediyorum ama hediyelerini kabul edemem.
Umarım tüm sorulara çözüm olmuştur.
Herkese iyi forumlar dilerim.
@AFNaNTiK; ; @kaantemiz; Misafir;