Merhabalar, 15 gün önce oğlum Yakup Can aramıza katıldı. Bundan yaklaşık 5 gün önce ise öksürük, nefes alamama, annesinin sütünü icemiyor olması nedeniyle gece 02.00 da eğitim araştırma hastanesi aciline götürdūk. Doktorlar soğuk almış deyip yarım saat kadar oksijen verip eve gönderdiler. Fakat eve geldikten sonra bebek 1-2 saat durduktan sonra yine durmadı. Tekrar aynï hastanenin yenidoğan cocuk polikliniğine giderek tekrar baktırdïk. Ciğerde enfeksiyon olabilir denilerek bebekten röntgen ve kan tahlili istendi.

Maalesef işte biz kan tahliline giderken hic gozumun onunden gitmeyen ve beni geceleri uyutmayan, vicdan azabi cektiren talihsiz bir olay oldu. Bebek elimde pusette, diz seviyemde denilebilecek bir yukseklikten yere düştü. Annesi aģlamaya başladı duşmeyi gõren bir hemşire ise saģolsun ilgilendi ve hemen tomografi dedi. Tomografi sonuclarinda beyinde ufak bir catlak var ve normal denildi ama 1 hafta sonra yine cekilecek.

Ertesi gun kan tahlili ve rontgen verebildik ve cigerlerde enfeksiyon cıktı. Kūvõze aldılar, 1 hafta kadar kūvõzde kalacak. Anne iki saatte bir süt verebiliyor. Ben ise o düşme anınï unutamıyorum. Zaten zar zor nefes alabilen masum yavrucaģï ustune bir de dusurmenin vicdan azabï ile cebeleşiyorum. Allah korusun ama bebekte 5 sene sonra bile bisi ciksa sorumlu hep ben olacam, gözüme uyku girmiyor.

Vaktini aldıģım herkesten õzūr dilerim. Kimselere derdimi dökemediğim ićin buraya yazmak ve aynï zamanda da bilgili arkadaşlar varsa tavsiyelerini dinlemek istedim. Herkese iyi forumlar.