MertcanK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Satış sözleşmesini genelde ben de dahil, kimse okumuyor. Fakat bir kampanyadan faydalanacaksam, o kampanya şartlarını mutlaka okurum.
Domain sayfasının altında 7-8 maddelik bir kampanya şartları var, okuması oldukça basit. Kampanyalı fiyattan alınan domainler iç transfere uygun değil diyor.
Okuması oldukça basit evet ama böyle bir oyun yapabilecekleri aklıma gelmedi, buda ders oldu. Yıllardır domain kayıt ediyorum böyle bir oyun görmedim.

CliaWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Bu konu ve taraflardan bağımsız olarak bir hatırlatma yapmak istedik.

Alan adını nereden kayıt ederseniz edin whois bilgilerinde registrant bilgileri sizin adınız soyadınız + e-posta adresinizi içeriyor ise o alan adını ICANN transfer şartlarına uyması koşulu ile istediğiniz yere transfer etmekte özgürsünüz.

ICANN transfer şartları; 1- Alan adı yeni kayıt veya yenileme üzerinden 60 gün geçmeli, alan adı bitiş süresine en az 1 hafta kalmalı (1 hafta kalması şartı esnektir, bazen 2 gün kalanı da transfer ettiğimiz oluyor)

İyi çalışmalar.
Arkadaşa bir an önce devir etmem gerektiği için uğraşmaya vaktim yoktu, hatta kendisine teklif ettim transfer kodu vermeyi ama pek sıcak bakmadı.

Firmada kalan diğer domainim için bu şekilde transfer sağlayacağım, onlara para kaptırmayacağım.