Yaklaşık 1.5 Ay önce bir .com uzantılı domain kayıt etmiştim, turhost ana sayfasında açıkça 4,99 dolar yazıyordu bende kayıt ettim.

Bir kaç gün önce domaini sattım ve firma içi transfer yapmaya çalıştığında kilitli olduğunu fark ettim. Destek talebi oluşturup nedenini sorduğumda, domaini kampanyalı fiyattan aldığımı bu sebeple kilitli olduğunu ancak kampanyasız fiyatı ödersem transfer edebileceklerini söylediler.

Bana bunun söylenmediği söylediğimde ise, satış sözleşmesinde yazdığını söylüyorlar. Allah aşkına kim ney alırken satış sözleşmesini okuyor?

Sonra insanların yerli firmalara olan güveni kalmıyor.

Zaten 5-6 dolar civarına hem yerli hem de yabancı domain kaydı yapabileceğiniz onlarca firma var, neyin kampanyasını yaptınız da transferimi engelliyorsunuz.

Sitelerinde halen 4,99 dolara aynı şekilde domain kayıt ediyorlar, domain kayıt edecek arkadaşlar dikkatli olsun.

Sonuç olarak açık arttırmayı kazanan arkadaşa domaini devretmem gerektiği için 5 dolar daha ödeyerek ve ticareti zarar ederek gerçekleştirdim. Bir daha Turhost adlı firmanın yanından dahil geçmem, bir domainim daha var onu da farklı bir firmaya transfer edeceğim.