Mabel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adamlar bir de yok bize müşteri böyle küfür etti gibisinden mail atarak ajitasyon yapıyorlardı. Dava açalım ama nasıl açalım? Adamın yurtdışına kaçmış olabileceğini bile okuduk. Forumda böyle bir organizasyon olsa dahil olurdum. Avukat bir arkadaşımla görüştüm, sözleşmeleri ve yurtdışındaki domain firmalarının alt bayisi gibi olduğu için kılıfına uydurmuşlar tarzında konuştu. Yani suçlu olarak ceza mahkemesine düşmesi zormuş. Bunun için dediğiniz gibi toplu organizasyon gerekiyor. Onun haricinde icra kanalıyla da uğraşmak istemedim. Çünkü ben domaini sonuçta bu adamlardan satın almadım. Önceki sahibinden satın alarak işlem gerçekleştirdim. Bu adamlar o domainin önceki sahibine topu atacak. Whois bilgilerini güncelleyemiyoruz falan bilirkişi atanacak uğraş dur, yine de toplu organize olunursa suç duyurusu dilekçelerine yasal yollara başvuran arkadaşlar adımı soyadımı şahit olarak ekletebilir. PM ile ulaşmaları yeterli. Angarya olarak görmem, başlarının ağrımaması için elimden gelen çabayı ardıma koymam.
Anladım hocam umarım olumlu sonuçlanır.
Hakkınızda hayırlısı olsun.