Benim kitap kabul etmeme sebebim konuyu sanki kitap istiyormuşum gibi açmışım olmasın diye.
Fakat dediğiniz gibi,yorum hizmeti karşılığında alacağım kitap eğitimime katkıda bulunur.
Eğer benim başka nedenlerle bu konuyu açtığımı düşünüyorsanız ki öyle değil,hocamızın da belirtmiş olduğu gibi yorum hizmeti karşılığında kitap alabilirim.
Bak guzel kardesim, ben lise de 12. Sinif dil bölümü ing ogretmeniyim. Burda duygu somurusu yaparak para crkmek istryen insan cok oldugu icin hepimizin celiskiye dusmesi normal. Ben sana inandim. Sen diyosun ki yardim gibi olmasin. Is hapip karsiliginda kazandigimla kitap alirim. Ben diyorum ki KITAP HEDIYR ETMENIN AYIBI OLMAZ. HELE DE KITAP IHTIYACIM VAR DIYENE KITAP HEDIYE ETMEK BUYUK SEVAPTIR. sen gene yorum hizmeti sun. Parani kazan. Kucuk yasta az cok demeden kazanmak isteyen insan guclu insandir. Ama bizim kitap jestimize de mudahale etme. Karisma. Ogrencisin. Ogretmenim. Bana bi kitap adi yaz pm den. Adres ve isim soyisim belirt. Alip gondereuim. Sonra da gene sen bana yorum hizmeti sun. Parani kazan.