Arkadaşlar merhabalar. Daha önceki konularımı okuyanlar bilirler bir süre önce kendi işyerimden ayrıldım. Ve şuan boştayım. Yaklaşık 10-12 yıldır kendi çapımda müzikle bir ilgim var. Gitar çalmaktayım. Ancak bunu profesyonelliğe dökmek, düzenli bir youtube içeriği düzenleyip güzel içerikler paylaşmak istiyorum. Gitardan daha ziyade sesime daha çok güveniyorum. Zamanında hatta bir radyo programı sunucusuyla telefonda bir konuşmam bile olmuştu. İsmini vermek istemiyorum, beni günümüzde tanımayanın olmadığı çok büyük bir sanatçıyla tanıştıracaktı ünlü olmam için. Ancak bana şöyle birşey söyledi zararlı olan ne varsa yapmaya hazır mısın ? Madde, alkol vb. kötü şeylerin hat safhada olduğu bir ortamdan bahsediyordu. Bunlara ayak uydurabileceksen tanıştıracağım demişti. Ve ben doğal olarak öyle şeylere karşı olduğum için yapamam demiştim. Şimdi ise zurnanın zırt dediği yerdeyim. İşsizim ve elimde yetenekli olduğum bazı kartlarım var. Biryerden başlamak zorundayım. Bu yüzden Müzikle içli dışlı olan profesyonel olarak gitar çalabilen bir arkadaş arıyorum kendime. O kişi gitarda olacak ben vokal. Kayıtlar alıp güzel videolar paylaşmak istiyorum. Bellimi olur bu memlekette abuk subuk insanlar gram sesi olmayan insanlar 1 - 2 videoyla patlıyor gidiyor. Nasibimizde varsa olur ...