Genişletilmiş Lisans Alıp Ürünü Başkasına Satma Hakkı olacağını düşünenler varmı cidden.😅
Geliştirilmiş lisans Ürünü Google play consoleye Reklamsız ve ücretli olarak yayınlamak için katılmıştır.
istediğin gibi düzenle yayınla demek ama işte
Merhaba hocam bu konuda kesinlikle haklısınız bu forumda bir kişi var bu işi yapan
@RazadorTR; Extend lisansı alıp kendini uygulama sahibi sanıyor ve herkese satmaya çalışıyor geçen senede benim android uygulamamı devir etmek için açtığım konuyu baltalamıştı ben satış değil devir için konu açtım kendisi code canyondaki 11 dolara aldığı quiz uygulamasını forumda ticari konu açarak reskinsiz hiç birşey yapmadan 500 tl ye satıyordu buna rağmen ben banladım önemli değil tabiki sayın modlarımızın kararına saygı duyarım onlar öyle uygun görmüş banlamışlardır ama bu arkadaş bir çok kişi mağdur etmiş ve hala bu şekilde kolay yoldan para kazanmaya çalışıyor ve herkese saldırıyor sanıyorki r10 daki tüm android piyasası kendi elinde bu kadar aç gözlü bir insan olamaz.İnternetten bulduğu html5 oyunları toplamış bir araya getirmiş satıyor sattığı kişileride mağdur ediyor kaç kere şikayet konusu açıldı neymiş askere gitmiş bilmem ne 6-7 ay oyalamış bir arkadaşı ve hiç bir zaman dediğini yapan bir kişi değildir.Herkes biliyor bu kişinin nasıl biri olduğunuda bilmeyenler işte mağdur oluyor sonra
Merhaba hocam modlarımız her konuya hakim olamıyorlar alanları farklı olduğu için kesinlikle satışı legal değildir istediği lisans türüne sahip olsunlar sadece geliştirici ile anlaşıp satış yapabilir onuda kanıtlaması lazım paylaşan kişinin
ben kendi projelerimi yapıyorum satıyorum artık codecanyonla bir bağım yok şükür reskin işinide bırakıyorum sorunlu kişiler yüzünden en iyisi kendi projelerimle ilgilenmek gerçekten başımın ağrımasına hiç gerek yok