Arkadaşlar Codecanyondaki Uygulamaları Ve Oyunları Hangi Lisans Türleriyle Alırsanız Alın Kattiyen Satışı Yasaktır.
Extended Lisans Demek Satabilirim Demek Değildir İstediğim Gibi Özelleştirip Kullanabilirim Demektir
Site Açıp Satabilirim Veya Herkese Reskin Yapıp Satabilirim Demek Değildir.
Bazıları Bu Kategoriye Kendisi Sahip Gibi Sürekli Millete Huzursuzluk Veriyor Bir Sürüde Mesaj Geldi Benim Gibi Haksızlığa Uğrayan Arkadaşlardan
Sizlerde Bu Konuyu Okuyup Ona Göre Kişilerle Alışveriş Yapın Eğer Satışı Olacaksa Transfer Yoluyla Olur Kodlarla Birlikte Codecanyon Hesabı Ve Lisansıyla Teslim Edilir.
Buyrunuz Okuyun:
Genişletilmiş Lisans | CodeCanyon
Özellikle Bu Maddelere Bakın:
- 7.Bu lisans bir "çoklu kullanım" lisansı değil, "tek uygulama" lisansıdır, bu da Öğeyi birden fazla benzersiz Son Ürün oluşturmak için kullanamayacağınız anlamına gelir.
- 8.Öğeyi stok olarak, bir araçta veya şablonda veya kaynak dosyalarla yeniden dağıtamazsınız. Bunu, öğeyi kendi başına veya diğer öğelerle paketlenmiş olarak ve Öğeyi değiştirseniz bile yapamazsınız. Öğeyi olduğu gibi veya yüzeysel değişikliklerle yeniden dağıtamaz veya kullanıma sunamazsınız.
Normal Lisans:
Normal Lisans | CodeCanyon- 7.Bir müşteri dışında Son Ürünü Satamazsınız. (Siz veya müşteriniz Son Ürünü Satmak istiyorsanız, Genişletilmiş Lisansa ihtiyacınız olacaktır.)
- 8.Öğeyi stok olarak, bir araçta veya şablonda veya kaynak dosyalarla yeniden dağıtamazsınız. Bunu, öğeyi kendi başına veya diğer öğelerle paketlenmiş olarak ve Öğeyi değiştirseniz bile yapamazsınız. Öğeyi olduğu gibi veya yüzeysel değişikliklerle yeniden dağıtamaz veya kullanıma sunamazsınız. Yeniden dağıtım Ücretsiz olsa bile bu şeylere izin verilmez.
Merhaba hocam bu konuda kesinlikle haklısınız bu forumda bir kişi var bu işi yapan
@RazadorTR; Extend lisansı alıp kendini uygulama sahibi sanıyor ve herkese satmaya çalışıyor geçen senede benim android uygulamamı devir etmek için açtığım konuyu baltalamıştı ben satış değil devir için konu açtım kendisi code canyondaki 11 dolara aldığı quiz uygulamasını forumda ticari konu açarak reskinsiz hiç birşey yapmadan 500 tl ye satıyordu buna rağmen ben banladım önemli değil tabiki sayın modlarımızın kararına saygı duyarım onlar öyle uygun görmüş banlamışlardır ama bu arkadaş bir çok kişi mağdur etmiş ve hala bu şekilde kolay yoldan para kazanmaya çalışıyor ve herkese saldırıyor sanıyorki r10 daki tüm android piyasası kendi elinde bu kadar aç gözlü bir insan olamaz.İnternetten bulduğu html5 oyunları toplamış bir araya getirmiş satıyor sattığı kişileride mağdur ediyor kaç kere şikayet konusu açıldı neymiş askere gitmiş bilmem ne 6-7 ay oyalamış bir arkadaşı ve hiç bir zaman dediğini yapan bir kişi değildir.Herkes biliyor bu kişinin nasıl biri olduğunuda bilmeyenler işte mağdur oluyor sonra
İlgili konu linki :
https://www.r10.net/cozumlenmis-sika...ayetciyim.html