Hocam öncelikle başarılar dilerim, 1 saattir inceliyorum çok güzel bir platform kurmuşsunuz, sonunda dedim bizimkilerde yapmış dedim valla gururlandım, Bende kendi Platformumu kurdum her şey çok güzel, ek özelliği aradım ve eminim bir çok kullanıcı için de işine yarayacak bir nokta mevcut:
Topluluk adı lokasyon bazlı değişebilme özelliği olmalı, belirli ülke belirleyeceğiz ve o alan altında o ülkenin IP adresleri ziyareti ile o başlık görünecek, Youtube gibi aynı, youtube da nasıl tüm ülkeler için kanal ismi ve açıklamayı değiştirebiliyorsak bence aynısı sizde de olmalı, Ve aynı özellik soru sorma aşamasında da olmalı, Global kitleye hitap ettiğim için o ülkenin kendi dili üzerinden insanlara ulaşabilme olanağım olursa çok güzel olur... Hatta aynı özellik etkinlik paylaşırken gireceğimiz açıklama ve ilgili etkinlik detayları için de ilgili ülke belirlenip ekstra tab alanı açılıp orjinal etkinliği kopyalayıp oradan aynı şekilde ilgili dile göre düzenleyebilmeliyiz... Bu inanılmaz bir özellik olurdu, umarım değerlendirirsiniz.
Güzel yorumunuz ve geri bildiriminiz için teşekkürler

, gayet güzel bir öneri gibi duruyor, mesajınızı ekibe iletiyorum.