Gelen fikirlere göre en iyi fikir bu fikirden uzak durmak olarak anlaşılıyor. Hayatımızı nasıl devam ettirecez peki? Burada iş güç yok. Kendi evimiz var ama aileme karşı da mahçup oluyorum. Nereye gitsem bilemedim.
burada iş güç yok diye bir şey yok. sana sadece çok basit bir iş imkanı örneklendireyim.
https://www.instagram.com/p/CUmrei0N...dium=copy_link ( 2. video )
buradaki ürün özel tasarım bir ürün. güzel bir reklam, tanıtım, pr çalışmasıyla,marka kovalamayla adım adım büyüme sağlayabilir uğraşanına. bu adamın yaptığı şey çok mu spesifik? çok mu büyük zeka, büyük tecrübe, eğitim, donanım gerektiriyor? hayır. risk alıp deneyenler kazanır genelde bu hayatta. uzaktan sadece düşünüp duran, hiç eyleme geçmeyenler değil. onlar genelde sadece konuşur ve eleştirir. bu basit örnekte dahi milyonlarca lira kazandırabilecek bir potansiyeli görebilir girişim konusunda kafası basan birisi.
yani. elimizin altında bilgisayar, internet ve oturduğumuz yerden ticaret yapmamıza olanak sağlayan bir kargo sistemi mevcut. e - ticaret mevzularına kalkışırsan bu 3 adım seni dünyaya bağlamaya yeter başka bi şey aramazsın ( burada iş yok gibi gibi ). kargo adımını yani e-ticareti çıkar at. geriye bilgisayar ve internet kalır. bu iki etmen seni yine dünyaya bağlar ve bu bağlantı üzerinden yine her ay milyonlar kazanan pek çok insan mevcut. en basitinden, her gün birileri deli gibi instagram hesabı tiktok hesabı kasıyor. sağdan soldan kopyalayıp attıkları içeriklerle. bunlara reklamlar alıyor, para basıyor. bunlar bu işi nasıl yapıyor?
konuşmadan. çalışarak, uğraşarak. kısaca, fazla düşünmeyin ve devamlı deneyin. 100k ya falan ihtiyacınız da yok zaten. borca harca girişmeyin sakın. aile evinde kalıyorum diyorsunuz masraflar hallediliyordur bi şekilde üstelik kira derdiniz de yok ne güzel. siz şu an önce elinizin altındaki altın madenini kullanmayı öğrenin, araştırın, okuyun, deneyin, yanılın, daha çok deneyip daha çok yanılın, sonra adım adım önünüzde yeni ufuklar açılmaya başlayacak.
tekrar ediyorum. borca girmeyin. senin olmayanla iş yapılmaz.