arkadaslar e-ticaret sektörüne giris yapmak istiyoruz kendi ürünlerimiz var metal tablo, dekoratif ürünler aslında metal üzerine akla gelebilecek hersey masa, sandalye vs sektöre kendimizce güzel bir giris yapmak istiyoruz suan wp tabanlı amatörce kurulmus bir site mevcut eticaret üzerine ama daha profesyonel hale getirmek istiyoruz sıfırdan web site kurulumu sosyal medya kurulumu yeni bir marka proje ile devam etmek istiyoruz sıfırdan baslamak dogru adımları atmak istiyoruz
fakat öncesinde yasadıgımız maduriyetler bizi korkutuyor web site kurduracagız yarı parasını veriyoruz ortada birsey yok sosyal medya yönetimi yaptıralım diyoruz hüsran reklam çalısması yapılacak yarım kalıyor haddinden fazla anlayıslı biri oldugum için bu konuları bir sekilde karsı tarafla sineye cekiyoruz ama bizde ilerleyemiyoruz
kısaca suan bu sektörde olan bilgili arkadaslardan tavsiye istiyorum bütçe olarak fazla bir bütçemiz yok web site kurulum için wp ilemi baslamalıyız opencart mı yoksa ticimax mı ideasoft mu veya özel yazılım mı kullanalım bilemedik dedigim gibi öncesindede çok maduriyet yasadıgımız için nereden baslayacagımızı kestiremiyoruz
suan trednyolda ürünlerimiz var kendi sitemizde yüklü ürünler etys yükledik aktif etmedik vs suanki durumumuz bu sekilde ama bu sökterde bize yol haritası çizecek samimi bir arkadasın görüsü benim için çok önemli gerekirse ücretli destek olsun ama dogru yola sürüklesin bizi yeter, bizim aklımıza takılan siteyi kuralım reklama mı agırlık verelim seo mu yapalım ikisini aynı anda yapsak maliyet ilk etapta fazla olacak nasıl bir baslangıç bizim için ilk etapta yeterli olur bunu kestirmeye calısıyorum aslında