Büyük bir şansla bir kişiyle tanışma fırsatım oldu. Piyasanın çok üstündeki fiyatlardan makale alımı ve deşifre hizmeti desteği istiyordu. Kendisiyle birkaç kez çalışma fırsatım oldu ancak karşı tarafın işinden kaynaklı olarak süreklilik olamadı. Üniversitede final haftamdı ancak böyle bir işle bir daha karşılaşamazdım. Yani şöyle söyleyeyim bu işteki 5 günlük kazancım, normal şartlarda 20 günde kazandığım paraya eşdeğerdi. Dedim ki hem yazarım hem de sınavlara çalışırım. Ama tabii öyle olmadı. Bende söz senettir, belirttiğim zamanda da adam siparişleri göndermem gerekiyordu. Sırf sözümde durabilmek adına 24 saat aralıksız çalıştım (yemek yeme, tuvalet ihtiyacı, 5-10 dk instagram whatsapp hariç) bütün sınavlarıma sıfır uykuyla girdim ama sonuç olarak hepsinden geçtim. En zorlandığım anların başında gelir bu. Bundan sonra kendime söz verdim. Ne kadar fazla para verirlerse versinler, sırf yetiştireceğim diye uykusuz kalacağım işlere girmeyecektim. Çok şükür şu anda da iyi kazanıyorum, kendimi yıpratmadan