Evet banka hesabında adı Ömür Yayla idi. Sayın Yönetim lütfen bu konu hakkında rica ediyorum belki haddim değil ama inceleme yapabilir misiniz
Sahte kimlik mi kullanıyor veya hesaba Seyyit falan mı girip vurkaç yaptı diye sormuştum. Şikayet konularını okudum. Ayın 15'inde iade yapacağını söylemiş, devlet memuru falan mı acaba? İki kişiyi aynı ana ayarlayıp aynı bilgisayarı satmış gerçi, dolandırmış gibi gözüküyor.
@serLife; hem forum işleyişi konusunda deneyimlidir hem de yanlış bilmiyorsam bilgisayar al sat işi yapıyor. Ön ödeme yapmasına şaşırdım ancak aynı konuda mağdur olduğunuz için belki hocamız sana laptop temini konusunda uygun bir yardımda bulunur diye etiketliyorum. (Kendisiyle ticaretimiz de oldu. Kaliteli birisidir.) İrtibattasınızdır belki, gerçi haddim de değil ancak yine de aklımda olan farklı bir açı kazandırmak istedim.
Gerekli evrakları hazırlayarak savcılığa suç duyurusunda bulunun,
@serLife Eskişehir'den yapsın sen de Karaman'dan yap ve yaparken de birbirinizin adını soyadını şikayet açıklamasında belirterek "Aynı satıcı Eskişehir'deki x kişiyi/Karaman'daki y kişiyi de şu şu tarihte, şu şu dekontlu ödeme ile dolandırmıştır." şeklinde belirtin. Savcılık yerleri ayrı olsa bile soruşturma dosyaları eklenirse hukuki ihtilaftır denilerek takipsizlik kararı verilmeyecek ve nitelikli dolandırıcılıktan dava açılacak. Sonucunda yargılanacak, hüküm giyecek. Hüküm giydikten ve siciline de işledikten sonra paranı kurtarırsın. Gerçi arada uzlaştırmacıya gönderildiğinde de belki 3.5 atar paraları gönderir.
Hayattan soğumak, lanet olsun deyip içine atmak kolay. Bu dediklerimi mutlaka uygula. serLife ne düşünüyor konu hakkında bilmiyorum ancak yaşı sana göre büyük diye hatırlıyorum gerekirse bu süreci o organize etsin ve yönetsin sen o ne derse onu yap, bir yardıma ihtiyacın olursa bana yazabilirsin destek olurum.
Geçmiş olsun.